Σεισμοι Κρητη : Διαδοχικοί ισχυροί σεισμοί : Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. 19 σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη
19 σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη from www.candiadoc.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ - Newsbomb
ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ - Newsbomb from nb.bbend.net
Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της .

Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι.

Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα.

Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου.

Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Amfipoli News: ΜΠÎ'ΡΜΠÎ'ΡΟΣÎ' Ο ΦΟÎ'ΕΡΟΣ
Amfipoli News: ΜΠÎ'ΡΜΠÎ'ΡΟΣÎ' Ο ΦΟÎ'ΕΡΟΣ from 1.bp.blogspot.com
Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι. Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ.

Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες.

Ο ισχυρότερος σεισμός καταγράφηκε το 1810 μ.χ. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Και ήταν μεγέθους 7,8 βαθμών της . Ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο στην αθήνα. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός .

Σεισμοι Κρητη : Î"ιαδοχικοί ισχυροί σεισμοί : Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι.. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Οι δώδεκα πιο φονικοί σεισμοί των τελευταίων αιώνων. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Νέα δόνηση 4,5 ρίχτερ στο αρκαλοχώρι σεισμοι. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα .